Deze basistraining voor onderwijsprofessionals is speciaal ontwikkeld om vitaliteit en flexibiliteit van docenten te vergroten. In een dagdeel leer je hoe jouw houding en intenties de energie van jezelf en je klas be├»nvloeden.

In je kracht voor de klas

Je ervaart de werking van energie en oefent hoe je dat in de klas kunt toepassen. Hoe zou je werkdag eruitzien als je in je kracht voor de klas staat? Wat als je meer handvatten hebt om te reageren op de dagelijkse gebeurtenissen? Hoe zou de klas op jou reageren als je in balans bent, je energie effectief kunt inzetten en goed om kunt gaan met druk en weerstanden?

Voor de klas staan is uitdagend

Zeker als beginnend docent komt er veel op je af. Hoe vind je daarin je eigen balans en vertrouwen? Maar zeker in deze onzekere tijden wordt er ook van jouw als ervaren leerkracht veel van je flexibiliteit gevraagd. In deze basistraining voor onderwijsprofessionals krijg je praktische en concrete handvatten voor het ontwikkelen van meer veerkracht en vitaliteit.

Wat ga je doen?

  • Je ervaart je eigen kracht
  • Je leert hoe je met minder inspanning meer bereikt
  • Je leert hoe je kunt verbinden met jezelf, je leerlingen en de klas

Wat levert deze training je op?

  • Je voelt je zelfverzekerder voor de klas
  • Je kunt met meer ontspanning reageren op druk en weerstanden in de klas
  • Je ervaart meer rust en bent minder moe aan het eind van de dag

Voor wie?

In de praktijk merken we dat de training veel handvatten geeft voor beginnende docenten omdat hij bijdraagt aan meer zelfvertrouwen voor de klas. Maar ook ervaren docenten gaan met veel nieuwe inzichten terug naar de klas. Deze eendaagse training is een standaard training die zeer geschikt is om als team te volgen.

Wil jij meer uit je team halen?

In 3 of 5 dagdelen werken we gedurende het schooljaar aan het versterken van de teamsamenwerking, het in praktijk brengen van jullie missie en visie en het verhogen van de individuele vitaliteit.

3-daagse training
5-daagse training