In je kracht voor de klas

Als docent ben je een moderne duizendpoot. Lesgeven bestaat uit meer dan alleen voor de klas staan en les geven. Je hebt contact met collega’s, ouders, zit bij vergaderingen en maakt deel uit van een team. Dat zijn allemaal dagelijkse omstandigheden die mede invloed hebben op hoe jij je voelt, in je vel zit en hier mee omgaat. Je hebt hier wellicht meer invloed op dan dat je je nu bewust bent.

Ontspannen voor de klas. Makkelijker omgaan met ouders. Met minder energie meer bereiken. Beter onderling contact en meer plezier in je werk, en daarbuiten. Hoe kun jij hier zelf meer sturing aan geven?

Dit begint bij bewustwording.

Hoe maak jij verbinding met je omgeving? Wat doet spanning met jou en hoe ga jij om met druk en weerstand? Kortom, wat zijn jouw reactiepatronen en wat zijn de keuzes die je vervolgens hebt.

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor docenten en teams. Ze zijn gericht op het vinden van je eigen kracht in, voor én met de klas. Je werkt aan verbinding met jezelf, collega’s, kinderen en ouders. Je bent in staat elkaar effectief te helpen bij het ontwikkelen van jezelf als mens, docent en team.

Werken vanuit een krachtig IK.

Tijdens de ‘Meester over jezelf’-trainingen ervaar je hoe je vanuit een ontspannen toestand en vanuit een krachtig IK, meer mogelijkheden hebt om te reageren op lastige situaties. Je leert hoe je lichaam en je mindset je kunnen helpen om een beter contact te leggen.  Zowel met jezelf als met anderen. Als jij als docent in je kracht staat, ben je ook in staat anderen in hun kracht te zetten.

De training is gebaseerd op de principes van Aikido, een Japanse verdedigingskunst. Het doel is meer harmonie te creëren in je eigen energie en die van je omgeving.

Bekijk het aanbod:
Basistraining
3-daagse teamtraining
5-daagse teamtraining

Op zoek naar een inspirerende workshop voor een event?
Boek een workshop voor je team, organisatie of congres.